100% beveiligde betaling

iDEAL

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internetbetaalomgeving. 

iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMROASN BankDeutsche BankFriesland BankINGRabobankRBSSNS BankTriodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDEAL zorgt voor een direct en veilige verbinding met het online bankieren systeem van deze banken en maakt daarmee vrij eenvoudig online betaling op www.beasty.nl mogelijk. Wat pinnen is voor fysieke winkels is iDEAL voor webwinkels.

Paypal

Zeer makkelijk in gebruik wanneer u in het bezit bent van een Paypal-account: eenvoudig en snel te gebruiken met verschillende credit cards.

Meer informatie te vinden op  www.paypal.nl

Paypal

VISA, MASTERCARD of CB.

www.beastybike.com en www.beastybike.nl beheerd door de maatschappij UNDERWY SAS en BNP Paribas hebben ervoor gekozen om een strengere controle van alle transacties met het 3D-Secure systeem te implementeren. Deze extra controles zorgen voor de identificatie van de kaarthouder om u zo te beschermen tegen fraude.

Bij www.beastybike.com en www.beastybike.nl besteden we speciale aandacht aan de veiligheid van de transacties. Zo zijn de transacties op onze website 100% veilig.

BeastyBike crytpage SSL heeft een systeem om uw persoonsgegevens en de wijze van de gebruikte betaling te beschermen. We gebruiken de beveiligde betalingssysteem van BNP Paribas. Wij accepteren alle credit cards in de lijst hieronder:

VISA 
Mastercard ®
Carte Bleue ®

Paiement sécurisé

Voor meer informatie over de 3D ​​Secure en anti-fraude aangaande BNP Paribas, kunt u terecht op de volgende link klikken:http://entreprises.bnpparibas.fr/e-commerce/lutte-fraude/  (Franse website)

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password