(Van links naar rechts: Yves, William, Frank, Oscar, Sjoerd, Guigui )

Afdeling Beasty Bike Nederland

Vélowland

Het begon allemaal begin 2015 met de opstart van Vélowland. Vélowland is een klein driekoppig fietsdesign bedrijfje uit Meppel. De stijlvolle designframes, zoals Viks en Krupisvello vormen de basis van onze unieke tweewielers. De frames ondergaan een prachtige upgrade door een houtimitatie, ambachtelijk schilderwerk, of een echte metalcoating. Bekijk onze portfolio met de meest bijzondere creaties op www.velowland.com. Met Vélowland zijn we distributeur van Viks in de Benelux en Frankrijk.

BeastyBike.nl

Onze eigenzinnige stijl is het Franse Beasty Bike niet ontgaan. De Fransen hebben expasiedrift en willen via Vélowland de Nederlandse en Vlaamse markt op. Sinds oktober 2015 bestieren wij daarom de Nederlandse afdeling van de webshop www.beastybike.nl. Onder impuls van Vélowland profileert Beasty Bike zich met designfietsen.

Team:

Sjoerd: coördinator, contactpersoon, winkel, webshop, website Vélowland

Oscar: design, creatie, webshop, financien

Frank: creatie, design

Roel: vader, mechanieker, "problemsolver".

Moederbedrijf Beasty Bike Frankrijk:

Het bedrijf Beasty Bike draait op drie gepassioneerde ambitieuze fietsliefhebbers. Binnen enkele jaren hebben de drie Franse vrienden www.beastybike.com van een handvol fietslampjes uitgebreid naar een zeer complete urban-fiets-internetwinkel. BeastyBike onderscheidt zich met een opvallend strak webdesign en bijzondere extraatjes, zoals de unieke configurator en de ratiocalculator. Inmiddels is BeastyBike de grootste urban-bike-website van Frankrijk! Met het succes van de internetwinkel kwam er een eigenzinnige winkel in het centrum van Parijs: l'Hirondelle (De Zwaluw). l'Hirondelle is in de Franse metrolpool en Bordeaux een populaire winkel en maakt het verschil met een zeer compleet en orgineel aanbod. Inmiddels hebben we in Meppel ook een L'Hirondelle Bike shop geopend. 

Team:

Guigui: webdesign, innovatie

William: design, create, l'Hirondelle winkel, webshop

Yves: coördinator, contactpersoon, webshop, l'Hirondelle winkel

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password