Verkoopvoorwaarden

Preambule

De site is in zijn geheel eigendom van de SAS UNDERWY (Franse moederbedrijf) en alle rechten zijn daaraan verbonden. Reproductie, geheel of gedeeltelijk, is altijd onderworpen aan de toestemming van de eigenaars. Echter, hyperlinks naar de site zijn toegestaan ​​zonder (noodzakelijke) specifieke verzoeken.

1. Voorwaarden

- Bestellingen worden verzonden binnen maximum 3 dagen na ontvangst van betaling. (mits op voorraad)

- De verzendkosten zijn voor rekening van de koper (posttarief bevat een forfaitair bedrag voor de verpakking en verwerkingskosten).

- De persoonlijke gegevens die de koper ons zou kunnen verzenden zullen nooit, tenzij anders gevraagd of door middel van een schriftelijke overeenkomst, aan derden worden verspreid.

 

2. Beschrijving van de voorwerpen

De omschrijving van de producten zijn door BeastyBike met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gegeven, de gebreken worden systematisch gerapporteerd/weergegeven. Dit geldt ook voor alle accessoires en fixie singlespeed fietsen die wij verkopen op Beasty! Alle fietsen zowel fixie als singlespeed zijn verzekerd zolang de eindmontage door een professionele fietsenmaker wordt uitgevoerd ondersteunende door een factuur.

 

3. Bestelling

De automatische registratiesystemen worden beschouwd als bewijs van de aard, inhoud en datum van de bestelling. Beasty Bike bevestigt de ontvangst van de bestelling d.m.v. het sturen van een email naar het e-mailadres dat de cliënt heeft gegeven. De koop zal pas na deze bevestiging worden gesloten. Beasty Bike behoudt zich het recht elke bestelling van een klant met wie er een geschil is over de betaling van een eerdere bestelling te annuleren.De persoonlijke gegevens die door de koper zijn gegeven ten tijden van de bestelling verplichten deze: in het geval van fouten in de formulering van het adres van de ontvanger, zal de verkoper niet verantwoordelijk worden gesteld voor het niet kunnen leveren van het product.

 

4. Levering

Na de orderbevestiging, belooft Beasty Bike alle door de koper bestelde producten binnen een termijn van 3 werkdagen over te dragen aan zijn transporteur (La Poste) *FR. Deze transporteur (La Poste) is verplicht de order te leveren aan het door de koper verstrekte adres. Levering onder rembours is niet mogelijk.

Ook voor leveringen buiten het vasteland van Nederland en Belgie, verplicht de klant zicht tot het betalen van de verschuldigde belastingen door de invoer van producten, tot het betalen van douanerechten, BTW en andere belastingen die men verschuldigd is op grond van de wetten van het land van ontvangst van de bestelling. Beasty Bike is niet wettelijk verantwoordelijk/aansprakelijk indien de betaling van belastingen niet is gemaakt door de klant.

De mogelijke vertragingen geven de koper geen recht op het eisen van een schadevergoeding.

De klant zal bijzondere aandacht besteden aan de status van de boeken te controleren. Je hebt 48 uur om een ​​claim in bij La Poste bestand in geval van ontbrekende of beschadigde.

In geval van overmacht, neme oorlog, oproer, brand, stakingen en ongevallen, is de verkoper ontdaan van zijn verplichting tot leveren. De goederen reizen steeds op risico van de ontvanger, een optionele verzekering ten laste van de koper zal worden uitgegeven op aanvraag.

 

5. Prijzen

De prijs zijn uitgedrukt in euro's (€).

De prijs op de productomschrijving is exclusief verzendkosten.

De prijs aangegeven in de orderbevestiging is de uiteindelijke prijs, inclusief alle belastingen en BTW voor Frankrijk en de EEG-landen. Deze prijs omvat de prijs van producten, behandeling, verpakking en opslag van goederen, de transportkosten.

 

6. Betaling


De prijs die door de klant betaald moet worden, is de prijs die is aangegeven op de orderbevestiging verzonden door Beasty Bike.

De prijs van het product is de dag van de bestelling te betalen.

De betaling is op meerdere manier te voldoen:

1. Via iDEAL

2. Paypal / creditcard via PayPal.

De levering zal alleen gemaakt worden wanneer de betaling is ontvangen.

Bovendien behoudt Beasty Bike zich het recht om bestellingen van klanten met wie een geschil is te weigeren.

 

7. Retour en restitutiebeleid

- U beschikt na ontvangst over een termijn van 14 dagen om het product te retourneren indien het u niet bevalt. De verzend- en retourkosten zullen dus voor uw eigen rekening zijn. Alleen de gekochte artikelen die niet voldoen aan de eisen kunnen gewisseld worden.  De producten die retour moeten, moeten gestuurd worden naar:

BeastyBrothers
L'Hirondelle Bike Shop Meppel
Kruisstraat 15
7941 AM Meppel

- De artikelen die incompleet, beschadigd of bevuild zijn door de klant worden niet teruggenomen.

- We beloven u producten die niet overeenkomen met uw bestelling (defecte of niet-conforme) te wisselen. In dit geval vragen wij u graag tot in de detail de staat van zijn van het product op de factuur te beschrijven en ons het product of de producten retour te sturen. The Beasty Bike winkel zal het product of de producten omruilen voor (een) ander(e) product(en).

- Deze omwisselingen zullen door ons worden gedaan binnen een periode van ten hoogste 15 dagen na ontvangst van de goederen en zullen aan de klant die de bestelling geplaatst heeft worden verzonden naar het adres dat gegeven is op de factuur.

- De restituties zullen worden uitgevoerd via de methode van betaling die is gebruikt op het moment van bevestiging van de bestelling.

 

7. Geschillen

Dit contract is onderworpen aan het Franse recht.

De verantwoordelijkheid voor Beasty Bike zal in ieder geval beperkt zijn tot het bedrag van de bestelling en Beasty Bike kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eenvoudige fouten of nalatigheden die zich zouden hebben kunnen voordoen ondanks alle voorzorgen die genomen zijn bij de presentatie van de producten.

In geval van problemen bij de uitvoering van dit contract, is het wenselijk om bovenal te zoeken vooral een geschikte oplossing.

Claims of geschillen zullen altijd serieus worden genomen, waarbij eerlijkheid altijd verondersteld wordt bij degenen die de moeite nam om zijn situatie uit te leggen.

Anders heeft het Hof van Parijs Commercial exclusieve bevoegdheid, ongeacht de geaccepteerde plaats van levering en wijze van betaling.

 

8. Aanvaarding van de voorwaarden


De klant erkent op het moment van bestellen de bijzondere verkoopvoorwaarden vermeld op dit scherm te hebben gelezen, en verklaart uitdrukkelijk hen zonder voorbehoud te accepteren.

Deze algemene verkoopsvoorwaarden regelen de contractuele relatie tussen Beasty Bike en de klant, beide partijen aanvaarden ze zonder voorbehoud. Deze algemene verkoopsvoorwaarden prevaleren boven alle andere voorwaarden die zijn opgenomen in elk ander document, tenzij afwijking van deze termen en voorwaarden vooraf op formele wijze mondeling en op schrift zijn vastgelegd.

 

9. Juridische informatie

De inlichting betreffende de nominatieve informatie verzameld ten behoeve van de verkoop op afstand is verplicht,dit aangezien deze informatie essentieel is voor de verwerking en levering van bestellingen en de afwikkeling van de factuur. Het gebrek aan informatie leidt tot de niet-validatie van de bestelling. In overeenstemming met de wet "Data Protection", was de verwerking van persoonlijke informatie van klanten voorwerp van een verklaring bij de Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL). De cliënt (artikel 34 van de wet van 6 januari 1978) beschikt over een recht op toegang, wijziging, rechtzetting en verwijdering van gegevens over hem zelf, die hij kan exerceren bij Beasty Bike. Bovendien belooft Beasty Bike de gegevens van zijn klanten, of het nu gratis is of in ruil voor informatie, niet te verstrekken aan derden.

 

10. Producten

De producten die te koop aangeboden worden, zijn de producten diestaan beschreven op de site. De UNDERWY SAS besteedt veel zorg aan de presentatie en de beschrijving van deze producten om zo goed de klant te informeren.Het is echter mogelijk dat kleine fouten worden weergegeven op de Site, iets wat de klant herkent en accepteert. In ieder geval, bij non-conformiteit van het geleverde product met betrekking tot de beschrijving van het product op de website, kan de klant ofwel zijn herroepingsrecht uitoefenen ofwel de garantie van conformiteit van UNDERWY SAS uitvoeren, die zal werken naargelang het geval, ofwel bij de uitwisseling of terugbetaling van de prijs (geheel of gedeeltelijk) die mogelijk in rekening is gebracht.

Alle fietsen verkocht op Beastybike zowel compleet als zelf samengesteld in de configurator die niet voldoen aan de norm EN14764, zijn alleen gereserveerd voor gebruik op eigen grond en zijn niet goedgekeurd voor op de weg.

Elk gebruik op de openbare weg is de verantwoordelijkheid van de koper.


11. Configurator

Dankzij de configurator BeastyBike kunt u zelf een fiets in elkaar zetten bestaande uit componenten van de beste merken van dit moment , zoals Cinelli , Miche, Look, Mavic, Sram Brooks , Focal Length 44 , BLB ... Deze persoonlijke montage kan worden gedaan door het monteren van een vast tandwiel of single speed. Meer dan een miljard mogelijkheden zijn beschikbaar om uw montage helemaal uniek te maken! Voor u een bestelling plaats via deze configurator dient u eerst contact op te nemen via ons contactformulier.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password