Kinderfietsen

Leuk en uitstekend voor de ontwikkeling van de motoriek, fietsen is uitstekend voor de gezondheid van de kleintjes. BeastyBike.com biedt een ruime keuze aan loopfietsen en kinderfietsen voor alle leeftijden en behoeften van de beste merken op de markt (Woom, BMC, Rebel Kidz, etc.). Wij herinneren u eraan dat het dragen van een fietshelm verplicht is voor kinderen onder de 12 jaar.

Loopfiets of fiets met stabilisatoren?

Loopfietsen zijn ideaal om zachtjes het evenwicht te leren. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden en bereiden ze voor op het fietsen zonder zijwieltjes. De verstelbare loopfietsen van Polisport zijn zeer betaalbaar en duurzaam en kunnen door uw kinderen worden gebruikt totdat ze CP binnenkomen.

Met hun vintage uitstraling trekken de Rebel Kidz loopfietsen de aandacht. Ze zijn verkrijgbaar in 4 zeer elegante kleuren en worden aangeboden met crèmekleurige banden.

Helemaal bovenaan het assortiment vinden we Woom met hun Woom 1 en Woom 1 Plus loopfietsen. Met een vedergewicht van slechts 3 kg onderscheiden ze zich van de concurrentie door hun aluminium frame en hun zeer hoogwaardige uitrusting. Ze zijn namelijk uitgerust met remmen en hendels die speciaal zijn ontworpen voor kleine handen.

Kinderfietsen

Robuust, betrouwbaar en licht: kinderfietsen zijn trouwe metgezellen voor de avonturen van uw kleintjes. Of het nu gaat om de eerste ritjes op een wiel, lange middagen in het park of familie-uitjes in het bos: uw kind uitrusten met de beste fiets die er is, is de garantie voor vele uren zorgeloos plezier. Ook hier hebben we ons geconcentreerd op de meest gerenommeerde merken die beschikbaar zijn.

Ons assortiment kinderfietsen draait in hoofdzaak om Woom kinderfietsen. Ze onderscheiden zich van de concurrentie door een onberispelijke productiekwaliteit, een zeer laag gewicht en een geoptimaliseerde ergonomie. Het assortiment traditionele fietsen strekt zich uit van de Woom 2, vanaf 3 jaar, tot de Woom 6.

Woom biedt ook een assortiment kindermountainbikes met of zonder vering. Om voor elk gebruik geschikt te zijn, heeft Woom onlangs zijn assortiment bijgewerkt en biedt nu twee bakfietsen, de Woom Now, en elektrisch ondersteunde mountainbikes, de Woom Up, om oudere kinderen te begeleiden op de meest veeleisende ritten!

Voor het mountainbiken kunt u rekenen op de ervaring van BMC . Het Zwitserse merk biedt uiterst goed uitgeruste 20 en 24” mountainbikes, inclusief hydraulische schijfremmen.

Er zijn 34 producten.

Item 1-34 van 34 in totaal item(s)

Actieve filters

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password