room Kruisstraat 15
7941 AM Meppel
Nederland

phone +31 (0)522 305 723

email [email protected]

[contact-form-7 id="6"]
access_time
Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op afspraak

OUR SERVICES


Repair & Customisation

Bike testing

Bike insurance

OUR TEAM

sjoerd.jpg

Sjoerd
oscar.jpg

Oscar

L'Hirondelle by BeastyBike - Bicycle shop in Meppel

New shop is opened !

Photos of the old shop :

L’Hirondelle Bikeshop is de fysieke winkel van onze webshop BeastyBike. In de winkel vind je een groot aanbod van artikelen die ook te koop zijn in de webwinkel. Naast BeastyBike fietsen vind je een extra (snel groeiend) aanbod fietsen, zoals Schindelhauer, Viks, Pure Fix, State Bicyicle, 6KU, BLB, Achielle, Roetz Bikes, Cremecycles, Larry vs HArry, Omnium, WATT-Fietsen, BIKEID, Bella Ciao, 6Tuesday Brik, BungiBungi en Woom bikes, die je naar eigen smaak kunt personaliseren. Voor de designliefhebbers hebben wij de fietsen van Vélowland, zoals Viks en Krupisvello op prominente plekken in onze winkel geposteerd

L’Hirondelle Bike Shop is gevestigd aan het Zuideinde in het pittoreske centrum van Meppel. De winkel ligt op een halve steenworp van de historische Zuiderbrug die de kade van de Heeren- en Keizersgracht met elkaar verbindt. In het verlengde van het Zuideinde ligt de hoofdstraat, onze gezellige winkelstraat.

Het pand is gebouwd in 1933 onder invloed van de architectuur van de Amsterdamse School en de Haagse Stijl. Vanaf de dertiger jaren tot aan het einde van de vorige eeuw zat er een tabakszaak in het pand. Nadien is de klad er ingekomen en hebben we een flinke renovatie doorgevoerd. Het pand en ons aanbod in fietsen, componenten en accessoires versterken elkaar. Het is een snoepwinkeltje om voor om te rijden!

De naam “L’Hirondelle” betekent “De Zwaluw”, een Franse naam met een verhaal. Onze Franse BeastyBike partners openden in 2015 hun eerste fysieke winkel aan Rue Blomet 103 in Parijs waar in vervlogen tijden een fietsenwinkel genaamd “L’Hirondelle” huisde. De naam refereerde aan agenten met lange slipjassen die de achtervolging inzetten op hun fietsen. Hun slipjassen fladderden op en de gelijkenis met zwaluwen was snel gemaakt. Inmiddels zijn er meerdere winkels geopend en de Fransen zijn nog lang niet klaar… We staan in mooi rijtje: Parijs, Bordeaux en Meppel.

Video presentation

360° virtual visit

Photo gallery

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password